Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Προβλήματα εγκατάστασης - συμβατότητας του "kyvernisis 7".


Πριν από πενήντα ημέρες περίπου, έκανα upgrade από το «antipolitefsi X.P» στo «kyvernisi.7» και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα έχει ένα εντελώς διαφορετικό interface.

Το πρόγραμμα spreadsheet «lefta-yparxoun 2009 Lite edition» αντικαταστάθηκε αμέσως με το πρόγραμμα για λογιστικά φύλλα «ta-tameia-einai-adeia 2009», το οποίο μου δίνει περιορισμένη πρόσβαση στο αρχείο «syntaxeis.xlsx και misthoi.xlsx» που παλιότερα, στην έκδοση «antipolitefsi X.P» , δούλευαν απρόσκοπτα.

Επίσης, το «kyvernisi.7» απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το «yposxeseis 2009» και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups που οδηγούν τον browser μου σε ιστοσελίδες , όπως τo www. Joaquín Almunia.eu και το www.Jean-Claude-Triche.eu τα οποία εγκαθιστούν Trojans και ελέγχουν απόλυτα τις λειτουργίες του «kyvernisi 7».

Το «diavoulefsi 0.1» και το «genikoigrammateis 1.0» ενώ φορτώνει κανονικά παρουσιάζει κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το pagkalos 5.3 GOLD edition… αλλά εις μάτην.
Ένας απελπισμένος υπουργός.

Αγαπητέ «Απελπισμένε Υπουργέ»

Έχε υπ’ όψιν πως το «antipolitefsi X.P» είναι εκπαιδευτικό πακέτο που απευθύνεται κυρίως σε βουλευτές χωρίς χαρτοφυλάκιο ενώ το «kyvernisi.7» είναι λειτουργικό σύστημα για workgroups, με τεράστιες απαιτήσεις από τον χρήστη.

Προσπάθησε να ανοίξεις την γραμμή εντολών και να πληκτρολογήσεις C:\kato_ta_kefalia_trexoume_tora.exe και εγκατέστησε το axiokratia 6.2 σε original έκδοση.
Μετά από όλα αυτά λογικά, το kyvernisi.7 θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές anaptiksi 3.0 και noikokirema 7.0 σε safe mode λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η σωστή χρήση του παραπάνω προγράμματος θα προκαλέσει την κλήση του ενσωματωμένου στο λειτουργικό προγράμματος «Χάσαμε την κουτάλα 2.5. Special Εργολάβοι EDITION» το οποίο παύει να λειτουργεί μόνο με απεγκατάσταση και μεταφορά όλων των αρχείων και φακέλων του στο partition D: [fylaki]

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του αρχείου Vathipasok ’80 το οποίο παρά την διαγραφή του υπάρχει ως exe στον φάκελο history και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία όπως laliotis 5 unregistered (δεν είναι συμβατά με το kyvernisi.7 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).

Συνοψίζοντας, το kyvernisi.7 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.

Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το πρόγραμμα ανοικτού κώδικα «Δημόσια Διαβούλευση 3.0 με auto update, το επίσης ανοικτού κώδικα «Ακούω την κοινωνία 5.3» και το «Εμπιστεύομαι τους Νέους 10.1» με την επιλογή στην εγκατάσταση «εκτέλεση κατά την εκκίνηση».
Με εκτίμηση.
SykoFantiS Bastoyni
Αντιγραφή απο:http://www.e-cannibals.gr/blog/

1 σχόλιο: