Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

"Χάριν Ελλήνων"

Αποφασίσαμε, από την προηγούμενη βδομάδα, εμείς που κολυμπούσαμε στις νότιες ακτές του κορινθιακού ότι έρχεται η προεκλογική περίοδος. Το είδαμε, το είδαμε όταν κολυμπάγαμε στις στάχτες από την Θίσβη Ερχόταν πάλι και το μόνο που έχουμε να κάνουμε να το αποδεχτούμε. Οι Έλληνες είναι πολιτικά όντα και αυτό το αποδεικνύουμε τελευταία στις προεκλογικές περιόδους που είναι.. θερμές εώς καυτές!.

Αλήθεια είναι επίσης ότι πρώτα είναι ο άνθρωπος και η ζωή του. Πρώτα ο άνθρωπος και οι ανάγκες του. Και η ανάγκη για κατοικία είναι μεγάλη, εκτός της παραθεριστικής και της πρώτης κατοικίας. Και αυτήν την ανάγκη βλέπουμε να καλύπτεται από την "Πολιτεία" στην ανατολική Αττική. Με δεδομένο ότι η ανάγκη να είμαστε όλοι στην Αθήνα θα πρέπει να βρούμε και καινούργιες περιοχές κατοικίας.

Και αν το δούμε ποιο global αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι και μια προσφορά στην παγκόσμια κοινότητα. Όταν κάποια στιγμή θα είναι επιτακτική η ανάγκη μετοίκησις στο φεγγάρι θα είναι εφικτό χάρη στις υπηρεσίες που έχει προσφαίρη η Ελλάδα. Φτιάχνοντας τεχνητά συνθήκες σελήνης θα μπορέσει η NASA τα επόμενα χρόνια να κάνει τα πειράματα αντί εκεί .. εδώ!
Και στο τέλος θα μπει και η αναμνηστική πλάκα που θα γράφει "Χάριν Ελλήνων"

1 σχόλιο: