Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Απο τα .. κάτω!

Μιας και στις 3 Οκτώβρη ασχολούμαστε όλοι με τον αφρό, γνωστό τι επιπλέει σ’αυτό τον κόσμο, είπα να κάνω ανάρτηση θέμα από τα κάτω της ζωής μας.
Υπάρχουν κάποιοι που την βρίσκουν να κοιτούν όχι τον κόσμο με άλλο μάτι, αλλά τον άλλο κόσμο .. τον περισσότερο.
Υπάρχουν κάποιοι τρελοί που αντί να βουτούν στα σκατά, βουτούν στην άλλη πραγματικότητα. Βουτούν εκεί που ενώ δεν υπάρχουμε εμείς οι περισσότεροι υπάρχουν οι πράξεις μας. Οι πράξεις της επιφανειακής ζωής μας κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Ενώ μας μεταφέρουν ωραίες εικόνες από κει, μας μεταφέρουν και τα σημάδια των δικών μας επιφανειακών ενεργειών. Μας μεταφέρουν τα σημάδια του ότι, ναι ζει και βασιλεύει ο άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι με ότι πρόσημο (συν ή μείον) στο υψόμετρο, η παρέμβαση της καταστροφής υπάρχει. Η επιβεβαίωση του κανόνα όχι από την εξαίρεση του αλλά από την καθολικότητά του. Του κανόνα που λέει: άνθρωπος είναι και το κέφι του θα κάνει, και επειδή είναι το «μόνο» νοήμων ζώο δεν χρειάζεται να σκεφτεί!
Πηγη φωτό: Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ
Πηγή πηγών: "Λάμπρος"
Κoραλλένιος κήπος στον βυθό του Πατραϊκού
Kοράλλι όνειρο!
Τοξική λάσπη πνίγει τον Κορινθιακό
Σύλλογος Ερασιτεχνών Αυτοδυτών "ΤΗΘΥΣ"

2 σχόλια:

  1. Υπήρχε έκθεση φωτογραφίας με τις φωτογραφίες αυτές στα Ροζενά, την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ καλές και θα τις φέρουμε και στο Ξυλόκαστρο. Ελπίζω μέσα στον Οκτώβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω το καλύτερο! Είμουν περίεργος που αφού στα Ροζενά, οι αρμονιστές; Για κύκλο την βλέπω .. αν μας τη δώσουν απο .."ΤΥΘΗΣ" ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή