Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Κατά του υπερπληθυσμού !!

Το θαύμα της Κορίνθου - Πατρών. Πολύ τυχεροί είμαστε που βιώνουμε τα θαύματα και τις πρωτοπορίες της φυλής των Ε-λλήνων! Ένα από τα θαύματα, συλλογικά, μας είναι και το ότι πληρώνουμε για να παίξουμε στο τζόγο τη συνεισφορά μας στο πρόβλημα του πλανήτη, τον Υπερπληθυσμό!

Με μόλις 2,80 μπορείς να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία επί της ασφάλτου. Μπορείς να παίξεις με την υπομονή σου και να τιθασεύσεις τα εργαλεία του διαόλου (αυτοκίνητα) πηγαίνοντας ταξίδι με 60 χιλιόμετρα. Να περάσεις δηλαδή στην άλλη διάσταση του χρόνου και ενώ έχεις ένα εργαλείο του 2000κάτι να βιώνεις συνθήκες 1950!

Με μόλις 2,80 να μπεις στο μακρύτερο "γύρω του θανάτου", περι τα 130 χιλιόμετρα και άν θες φυσικά περνάς και στις επόμενες πίστες, Αντίρριο - Γιάννενα ή Πάτρα - Πύργος ανάλογα τα κέφια. Μπορείς να δεις τον χάροντα με τα μάτια σου ή να τον δείξεις στον απέναντι.

Με μόλις 2,80 μπορείς να δώσεις σε αυτούς που σ' αγαπούν και δεν είναι μαζί σου σ' αυτή την εμπειρία, κάποιες άλλες όπως η θλίψη, η μοναξιά, η απόγνωση . Μπορούν επίσης να τεστάρουν και τις αντοχές της υγείας τους όσο αναφορά την καρδιά, τα εγκεφαλικά αλλά και το πόσα υγρά μπορεί τελικά να χάσει ο άνθρωπος .. από τα μάτια.

Με μόλις 2,80 διατηρούμε το θαύμα της εκτροπής του .. Αχέροντα! και δεν χρειάζεται να βάζεις τα λεφτά στο στόμα, τα δίνεις στον σύγχρονο «ψυχοπομπό» Ερμή μες το κουβούκλιο και πηγαίνεις μόνος.

Λίγα απ'τα πολλά:
Η Κορίνθου - Πατρών, τα διόδια, οι νεκροί!

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ

«Βλέπω το θάνατό σου».

Πες όχι

''Εθνική'' οδός Κορίνθου Πατρών… Το μεγαλύτερο ανέκδοτο της σύγχρονης Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου